HD2 Regnskab og Økonomistyring

I løbet af uddannelsen får du indsigt i, hvordan økonomiske styrings- og ledelsesværktøjer kan skabe værdi for din virksomhed, og du bliver vigtig medspiller for ledelsen i organisationen.

Media content for HD2 Regnskab og Økonomistyring
Media content for HD2 Regnskab og Økonomistyring

TRE GRUNDE TIL AT VÆLGE HD2 REGNSKAB OG ØKONOMISTYRING

  • Du lærer at forstå de centrale opgaver og metoder, der hører til virksomheders økonomiske styring.
  • 85 pct. af vores dimittender på HDR svarer, at uddannelsen har bidraget til en højere løn.
  • Består du HD2 i Regnskab og Økonomistyring med et gennemsnit på minimum 7.0, er du garanteret en plads på cand.merc.aud.

Forstå uddannelsen på 3 minutter

Hør studiekoordinator Michael Andersen fortælle om HD2 Regnskab og Økonomistyring.

Media content for Forstå uddannelsen på 3 minutter

Få tilsendt video-præsentation

Er du interesseret i at høre mere om det faglige indhold på HD2 Regnskab og Økonomistyring, og hvilke mulige karriereveje uddannelsen tilbyder, så vil vi gerne sende dig en videopræsentation af uddannelsen eller en af de ni andre HD2-uddannelser. 

Praktisk om uddannelsen

Uddannelsen udbydes på dansk og har studiestart uge 33 (sommeroptag) samt uge 4 (vinteroptag). 

Studieform
On campus (fremmøde) eller online – samlet uddannelse eller kurser

Pris pr. semester, samlet uddannelse: 
16.500 kr.

Pris enkeltfag: 
Fra 5.500 kr.

 

HDR er en uddannelse, der giver faglige kvalifikationer på et højt specialiseret niveau med henblik på at kunne deltage i løsningen af komplekse problemstillinger i praksis vedrørende virksomheders økonomiske styring og rapportering. Der er fokus på at udvikle kompetencer hos de studerende, der på praktiske problemstillinger gør dem i stand til at forholde sig refleksivt til teori, modeller og metoders anvendelighed og udsagnskraft.

HDRs primære målgruppe er personer inden for arbejdsområder, der forudsætter faglig viden i relation til virksomheders regnskaber og økonomistyring. Dette kan enten være som ansatte i en virksomheds økonomi- og finansfunktion, f.eks. økonomimedarbejdere/chefer og controllere eller som eksterne interessenter i forhold til virksomheden, f.eks. konsulenter, finansanalytikere og revisorer.

En særlig målgruppe er desuden personer, der ønsker en uddannelse som revisor. Her er HDR adgangsgivende uddannelse til cand.merc.aud. studiet (revisorkandidatstudiet), der er en uddannelsesmæssig forudsætning for at blive statsautoriseret revisor.

Overliggeren for alle strategiske beslutninger

Med HD2 i Regnskab og Økonomistyring får du indsigt i, hvad der skaber værdi for din organisation og bliver samtidig en dygtigere sparringspartner for ledelsen. Det åbner nye døre for din karriere. 

Media content for Overliggeren for alle strategiske beslutninger

SE KURSERNE FOR FORÅRET 2023

HD-uddannelsen er en fleksibel uddannelse, som du selv kan sammensætte, så det matcher dine behov. Ud over on campus undervisning bliver flere HD-kurser udbudt med online undervisning eller som blended learning som giver dig mulighed for at vælge netop den undervisningsform der passer til din karriere og en travl hverdag.

Media content for Quote block
På HD kom vi med mange forskellige baggrunde og en mangfoldighed af forskellige kompetencer. Derfor lærte vi utrolig meget af hinanden.

Peter Bøgh Dahl

CFO, Sticks'n'Sushi