For dig, der ønsker en efteruddannelse, som fokuserer 100 procent på leadership.

Media content for Master of Management Development
Media content for Master of Management Development

Din udvikling - virksomhedens forvandling

  • MMD styrker dit personlige lederskab og din personlige udvikling.
  • Uddannelsens aktiviteter inspirerer og udfordrer deltagerne til ledelse og til at håndtere nye og konstant foranderlige sammenhænge.
  • MMD uddanner analytiske og refleksive ledere.
  • Uddannelsens aktiviteter giver dig et stærkt teoretisk og praktisk afsæt for at forstå og håndtere ledelses- og organisationsudvikling: Strategiske ræsonnementer, organisatoriske betingelser, psykologiske processer.
  • MMD-forløbet styrker dit personlige handlerepertoire.

På MMD lærer du ikke "om" ledelse

Hør professor emeritus og MMD-underviser Jan Molins introduktion til MMD's grundprincipper om læring og ledelse i relationer, praksis og kontekst.

Media content for På MMD lærer du ikke "om" ledelse

Begynd på MMD

MMD har studiestart hvert andet år, og næste studiestart er i januar 2025. Du kan søge om optagelse, når vi åbner for ansøgninger i foråret 2023. Vil du høre mere om optagelse på uddannelsen, så kontakt Lise Balslev, Programleder for MMD.

Hvorfor MMD? Overbevis din organisation

For dig og din organisation er en masteruddannelse en vigtig beslutning og en stor investering. Det er en god strategi, at du i din argumentation er lydhør over for både dine egne og din organisations behov, og at du kobler det til MMD's særlige kendetegn.

Her er inspiration til dine argumenter:

  • Din organisation bliver opdateret på den seneste forskningsbaserede viden inden for ledelse, organisation og strategi - på højeste internationale niveau.
  • Virksomhedens kapacitet for kompleksitet og forandring styrkes. Din organisation vil hurtigt erfare, at du som MMD studerende bliver en forandringsagent.
  • Underviserne er blandt de bedste på CBS og har mange års erfaring i at undervise erfarne ledere.
  • Udvikling af person og organisation går hånd i hånd. MMD's særlige læringsmiljø etablerer en tæt kobling mellem den organisatoriske praksis og den konkrete viden, den enkelte får på studiet.
  • MMD har: Topevalueringer fra tidligere deltagere om indhold og udbytte. En internationalt anerkendt akkreditering - Triple Crown. Og en deltidsbaseret opbygning, som giver plads til både job, uddannelse og liv i øvrigt. Og så er uddannelsen konkurrencedygtig på pris ift. andre lederuddannelser. 

Lyt, læs og lær om ledelses- og organistionsudvikling

Som leder er man aldrig færdig med at udvikle sig. Gå på opdagelse i videoer, podcasts og artikler med MMD's undervisere og deltagere.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.