Afholdes på CBS, Dalgas Have 15, 2000 Frederiksberg

Media content for MBD Informationsmøde

Bliv klogere på MBD

Overvejer du at søge ind på Master of Business Development (MBD) på CBS, så finder du ikke en bedre mulighed end dette infomøde – og det er endda helt gratis.

Forsker og studieleder på MBD, Sof Thrane, tager dig med bag om uddannelsen og giver et indblik i, hvordan du med en MBD bliver i stand til at se muligheder, der skaber forretning. Her kan du også møde dit kommende MBD-netværk, hvor I sammen kan stille spørgsmål og åbne op for snakken om, hvilke fordele og redskaber en MBD kan give dig og din virksomhed. Vi fortæller også om uddannelsen, dens opbygning og fagene.

En af vores seneste dimittender vil give dig et indblik i, hvordan master-studierne kan kombineres med arbejde og familieliv. Desuden vil du få en smagsprøve på et af vores efterspurgte fag.

 

Dato for næste infomøde kommer snart..

Find mere info

Media content on USP card for Hent vores brochure
Hent vores brochure

Læs vores brochure og få et hurtigt overblik over uddannelsens opbygning samt relevante artikler fra undervisere og dimittender.

Media content on USP card for Inspiration
Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers. Her finder du interviews og artikler, der kaster lys over de mange muligheder, der er inden for forretningsudvikling og innovation.

Media content on USP card for FAQ
FAQ

Find svar på de oftest stillede spørgsmål her. Måske kan du allerede i dag blive klogere på hvilke fordele du kan opnå med en master i forretningsudvikling?

Få nyheder fra MBD i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende spændende artikler, podcasts og nyheder direkte i din indbakke. Vi udsender 6-8 nyhedsbreve om året.